O nama

Firma “MTG MERX GROUP” d.o.o. Novi Sad je osnovana 14.10.2011. godine kao nespecijalizovana trgovina na veliko. Poslovanje firme i njena delatnost su prvenstveno vezani za veleprodaju i distribuciju uvozne robe i robe koja se proizvodi u Srbiji. Naši artikli su prisutni u vodećim sistemima maloprodaje u Srbiji (Roda, Mercator, Idea, Uradi Sam, Radun Avia, Tekijanka ...), kao i u specijalizovanim radnjama za prodaju tehničke opreme i robe široke potrošnje .

“MTG MERX GROUP”  je ekskluzivni uvoznik i distributer za Republiku Srbiju sledećih brendova:


Još od 1956. godine, sa već preko 60 godina uspešne istorije, ERBA predstavlja pouzdanost i ozbiljnost - u današnje vreme retka i stoga vrlo vredna načela. Glavni fokus kompanije je u poslednjem periodu sve više usmeren ka proizvodima visokog kvaliteta i višeg cenovnog ranga. Kontinuirana dostupnost ponude, pouzdanost i dosta inovativne energije čine kompaniju ERBA jednim od vrhunskih proizvođača na tržištu.


EMOS poslovna grupa sa sedištem u Prerovu Češka republika je osnovana 1991. godine. Trenutno je jedna od najvećih kompanija u centralnoj Evropi na tržištu električnih aparata, električne opreme i njihovih komponenti. EMOS nudi preko 1300 atraktivnih artikala. EMOS je sertifikovan od strane ISO 9001 i poštuje tehničke, tehnološke i ekološke norme, sva roba pre prodaje prolazi kontrolu kvaliteta i procenat reklamirane robe je zanemarljiv.


PALOMA proizvodi objedinjuju moderan dizajn i magični svet mirisa. Kompanija za proizvodnju inovativnih osveživača vazduha PALOMA osnovana je 1986. godine. Zahvaljujući proizvodnom iskustvu dugom tri decenije, kao i povratnim informacijama potrošača, PALOMA proizvodi najpopularnije klasične i trendovske mirise koji su u skladu sa strogim propisima EU.


Ideologija brenda SANDBERG je "IT za sve". Od samog početka, 1985, privatni korisnici, institucije i kompanije su imale koristi od filozofije “kvalitet i razumljivost”. Distributeri i prodavci cene dostupnost, asortiman, jednostavne procedure i izuzetno niske stope kvarova. Svake godine, preko pola miliona SANDBERG proizvoda nađe svoj put do korisnika u više od 65 zemalja. Ako je za vas važno da su dodaci visokog kvaliteta i da se lako razume kako se koriste, onda odaberite SANDBERG.

“MTG MERX GROUP” d.o.o. je distributer sledećih brendova:
Oslanjamo se na 'cookies' da bismo pružili naše usluge - koristivši naše usluge, prihvatate našu upotrebu 'cookies'.⠀
Copyright © 2024 MTG MerxGroup  •  All rights reserved  •  WebDesign: www.artifico.net  •